Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)

calitate înaltă la preţ redus

Recieve news about this website directly to your mailbox

Reduceri

   Casa de moda, sacouri, costume dama office, uniforme la comanda, fuste, pantalon, sarafan, veste, bolero, rochii si multe alte haine pentru dama.

Vrem să vă prezentăm noile noastre creaţii destinate doamnelor cu prestanţă şi în primul rând celor care preferă calitatea

  Acest brand s-a născut din dorinta de a vă oferi diverse modele pentru tinuta office la un înalt nivel de calitate, precum si modele de ocazie si nu numai...

      Avem experientă din colaborări cu brad-uri renumite pe piata internatională precum: Roberto Cavalli, John Galliano, Massimo  Dutti, Costume National s.a., precum si din colaborarea cu magazine din: Unirea Shopping Center, Cocor,Casa Modei, Iulius Mall, Central.

      Gama de materiale cu care lucrăm este foarte diversă începând de la paleta de culori până la compozitie si tesătură.

Mostrele acestor materiale sunt prezentate în cotaloage din care puteti să vă alegeti materialul pentru comanda Dumneavoastră. Comanda poate fi personalizată atât din punct de vedere al modelului cât si al materialului si se poate realiza în câteva zile maximum o săptămână cu o probă dacă este necesar. Agentii nostri vă stau la dispozitie cu catalogul de produse si mostrele de materiale în alegerea comenzii Dumneavoastră.

Picture 302.jpg
Picture 066.jpg
Picture 068.jpg
<!-- GoStats Simple HTML Based Code -->
<a target="_blank" title="contoare" href="http://gostats.ro"><img alt="contoare" 
src="http://c3.gostats.ro/bin/count/a_374246/t_3/i_1/counter.png" 
style="border-width:0" /></a>
<!-- End GoStats Simple HTML Based Code -->
Încercati produsele noastre
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one